Dofter och spiritualism

Spiritualism är en universell religion som saknar dogmer och trosbekännelser. Spiritualismen ger mer utrymme för fri tolkning än andra religioner. Naturens värld och krafter runt omkring spelar en viktig roll. Andlighet, det immateriella och dofter har en viktig betydelse inom spiritualismen.

Personlig doft som matchar ditt inre

Det finns många olika förgreningar inom spiritualismen och vissa tror att andar sänder ut speciella dofter. Oavsett om man tror på detta fenomen eller inte, så välkomnar spiritualismen den fria tolkningen. Dofter är ett sätt att närma sig naturens värld. En personlig doft kan ge en kraft och kan tillåta kreativt skapande. En doft kan, precis som mycket annat i universum, skapa en positiv energi. Att hitta en personlig doft som passar just dig kan ge individuell kraft. Hos parfym.se hittar du Ralph Lauren parfym för olika personligheter och stilar.

Tender Romance är en parfym som är förtrollande och mjuk med en lätt orientalisk doft. Toppnoter av ingefära och Bergamott varvas med hjärtnoter av vit magnolia och jasmin. Basnoterna av mysk och kashmir ger en parfym som passar för personer som vill ha en blommig och orientalisk doft. Personer som föredrar träigare Woman by Ralph Lauren passar den moderna kvinnan som gillar varma träsorter kombinerat med mjuka blommor. För en mer intensiv doft passar Ralph Lauren Woman Intense Eau de Parfum. Det är en förförisk parfym med inslag av vanilj och apelsinblomma. Med andra ord finns det en doft för alla personligheter. När du har hittat en doft som passar perfekt för just dig, kan den nästan bli som en del av dig.

En doft kan säga mer än tusen ord. Det är en konst att sätta ihop välluktande parfymer, men faktum är att det finns en vetenskap bakom dofterna. Dofter kategoriseras i olika familjer och varje doft kommunicerar olika saker. Testa dig fram och upptäck vad dofterna kan göra med ditt sinne!